samsonweg 6 | 1521RC | Wormerveer
T.
075 640 75 92
M.
info@niesingaccountants.nl

samsonweg 6 | 1521RC | Wormerveer | T. 075 640 75 92 | M. info@niesingaccountants.nl

Wie zijn wij

Zorgvuldig, efficiƫnt, flexibel en persoonlijk

Niesing Accountants is door Albert Niesing, AA- en RB-belastingadviseur, opgericht in 2005. Sindsdien heeft een brede klantenkring de weg naar het kantoor in Wormerveer weten te vinden. Het kantoor richt zich op het midden-en kleinbedrijf.

Albert Niesing is sinds 1989 werkzaam in de accountancy, in eerste instantie bij grote en middelgrote accountantskantoren.

Hij heeft hierdoor een ruime ervaring en hij beschikt over een uitgebreid netwerk aan specialisten en adviseurs. Deze kan hij desgewenst inschakelen.

De aanpak van Niesing Accountants kenmerkt zich door zorgvuldigheid, efficiƫntie, flexibiliteit en persoonlijk contact. Wij maken bij de uitvoering van opdrachten gebruik van professionele Tools. Fiscale mogelijkheden kunnen voor u worden doorgerekend zodat u een optimale keuze kunt maken. Wij vinden het belangrijk om regelmatig met u contact te hebben om van gedachten te wisselen en eventuele problemen tijdig te signaleren zodat er, indien noodzakelijk, kan worden bijgestuurd. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Niesing Accountants is lid van de NBA, de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Tevens is Albert Niesing aangesloten bij het RB, Register Belastingadviseurs. Dit verplicht hem om zijn vakkennis op een hoog niveau te houden.

Linkedin